6 Temmuz 2009 Pazartesi

DOĞUM GÜNÜ PASTASI VE CUPCAKE KULELERİ




BU ÇALIŞMA BENİM İÇİN ÇOK ÖZEL OLDU. DAHA ÖNCE CUPCAKE YAPTIĞIM DERİN VE DENİZ'İN İLK DOĞUMGÜNÜ KUTLAMALARI İÇİN YAPTIM CUPCAKE KULELERİNİ.GÜZEL ANNELERİ HANDE HANIMIN DAHA ÖNCEKİ CUPCAKELERİ BEĞENMELERİ SONUCU DOĞUMGÜNÜ PASTALARINI DA CUPCAKE KULELERİ ŞEKLİNDE YAPMAYA KARAR VERDİK. EN ÜSTTE 6 KİŞİLİK BİR PASTA ALT KATLARA DA 20 TANE CUPCAKE YERLEŞTİRDİM.DERİN İÇİN LACİVERT VE MAVİNİN TONLARI, DENİZ İÇİN İSE BEYAZ VE KREM TONLARI İSTEDİ HANDE HANIM.HER İKİSİNİN DE DENİZ HAYVANLARI FİGÜRLERİYLE SÜSLENMESİNİ İSTEDİ. İKİ AYRI STAND HAZIRLAYIP BİRİSİNİ KAKAOLU DRAJE FISTIKLI VE GANAJLA DİĞERİNİ DE FRANBUAZ VE VANİLYALI KREMAYLA DOLDURDUM. SANIRIM HANDE HANIMIN VE BEBEKLERİN POZİTİF ENERJİSİDE BANA YANSIDI Kİ ÇOK RAHAT VE SEVEREK YAPTIĞIM BİR SİPARİŞ OLDU.DERİN VE DENİZ'E SAĞLIKLI VE HUZUR DOLU YENİ YAŞLAR DİLİYORUM.

5 yorum:

  1. minecim pastalar, kapkekler,stantlar hepsi birbirinden güzel harika olmuşlar.herbirinin renkleri teması muhteşem ellerine emeğine sağlık canım.güzel bir hafta geçirmeni dilerim.

    YanıtlaSil
  2. deniz teması çok hoşuma gidiyor, çok güzel olmuşlar ellerinize sağlık. Bebecik cupcakeler ise muhteşem, çok sevimliler :)

    burçak

    YanıtlaSil
  3. NE KADAR GÜZEL ÇALIŞMALAR OLMUŞ..
    HARİKASIN CANIM..

    YanıtlaSil
  4. O kadar şirinler ki:) Bu kadar uyum ve emek gerçekten bravo...

    YanıtlaSil
  5. ellerine sağlık Mineciğim pasta sunumunda konsept de çokgüzel deniz temasını bende çok beğeniyorum..renklerde çok uyumlu tebrikler ..sevgi ile kalın...

    YanıtlaSil

Special design for Pasta Evim by Mine Seyidoğlu by İMPETUS REKLAM GRAFİKER ÖZLEM