14 Kasım 2009 Cumartesi

BARTU 'NUN BEN 10 PASTALARI



Hilal Hanım oğlu Bartu için hem okulun da hemde aile arasında bir kutlama yapmak istediğini söylediğinde iki farklı biçimde BEN 10 pastası yapmaya karar verdik. Birisi benim sürekli yaptığım klasik standlı BEN 10 pastamdı.Diğeri ise biraz daha farklı olarak düz kare bir pastanın üzerine BEN 10 ve arkadaşlarıydı. Pastamızın içeriğine ise sevgili Bartu karar verdi ve bol fıstıklı kakaolu ganajlı oldu. Hilal Hanımla telefonda konuşurken arkadan da Bartunun heyecanlı ve enerjik sesi geliyordu. Umarım yeni yaşı Bartu'ya mutluluk ve neşe getirir.Şansın ,sağlığın ve ömrün uzun olsun Bartucuğum.

6 yorum:

  1. İki pasta da çok güzel olmuş eline sağlık. Heralde bu senenin modası, ben10 olsa gerek, benim çocuklar büyüdüğünden çizgi filimlerden uzak kaldım.Biri askerde diğeri de 17 yaşında:)))Ben de en kısa zamanda kurabiyesini yapayım bari:)))

    YanıtlaSil
  2. Ellerine sağlık canım.Delikanlılar bayılıyor bu ben10 e...

    YanıtlaSil
  3. Şeker hamuruna ne güzel şekil veriyorsunuz,bayılıyorum vallahi.. büyük emek,ellerine sağlık...

    sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. ellerine sağlık! harika!

    YanıtlaSil
  5. Mine Hanım merhaba..Sizi defalarca teşekkür etmek için aradım ancak ulaşamadım..Geç bir teşekkür olacak ama pastalarımız için çok ama çooookkk teşekkür ediyoruz..Ellerinize,emeğinize sağlık..Pastalar hem görüntü hem de lezzet bakımından muhteşemdi..Bartu ve arkadaşları bayıldılar...Diğer özel günlerimizde de görüşmek üzere diyorum ve tekrar çok teşekkür ediyorum..

    Sevgiler,Hilal

    YanıtlaSil

Special design for Pasta Evim by Mine Seyidoğlu by İMPETUS REKLAM GRAFİKER ÖZLEM