19 Kasım 2009 Perşembe

ÇEYİZ SANDIĞI PASTASI




28 Ekim, benim, eşimin, kızlarımın, kardeşimin, abimin, annemin, anneannemin, dayılarımın ve tabi ki teyzemin birtanesi dünyalar güzeli Ayçacığımızın doğum günüydü. Ayça ailemizin en kıymetliler kadrosundan. Hele ki benim ve kızkardeşim için üçüncü kızkardeş bize. Haftasonlarında anneme yemeğe gittiğimizde benim orada olduğumu görür gelir ve hemen kız kardeşimin odasına girer yarım saatte olsa kaynatırız üçümüz. Şimdiye kadar bizim için hep gurur vesilesi oldu. Kibarlığı,dürüstlüğü, becerikliliği yeri geldiğinde bizi kahkahalarla güldürmesiyle ailemizin olmazsa olmazlarından. 28 Ekim doğum günüydü. Çalıştığı üniversitedeki iş arkadaşları ofis partisi için çeyiz sandığı şeklinde pasta yapmamı rica ettiler, bende zevkle yaptım.(hoş,bizden kız almak zordur biraz , neyse ki o günlere daha çok var). Abla kuzusu son bir haftadır çok hastaydı. Ateşler içinde yandı. 2 gece de bir hastaneye gitmek zorunda kaldı ateşden. Nazarlara geldi kuzucum. Yavaş yavaş iyileşmeye başladı. Ayçam seni çok seviyoruz bir tanem, Yeni yaşın sana mutluluk ,huzur ve bol para getirsin.

7 yorum:

  1. Canım harika bir pasta olmuş.Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  2. merhabalar arkadaşım eline sağlık çok güzel olmuş kızlarınında çeyiz sandıklarını hazırlamak nasip olsun inşallah ...pasta sahibine de geçmiş olsun..bende bir ay içinde iki defa grip oldum bugün de ateş içindeydim yataktan yeni kalktım oğluma doğum günü pastası yapmam lazım nasıl yapıcam bilmiyorum bu halde öpüyorum seni sevgi ile kalın...

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel bir pasta, çok farklı bir çalışma, bence çok hoş olmuş! Ellerinize sağlık.. Nevin Hanıma katılıyorum, inşallah kendi kızlarınızın gerçek çeyiz sandıklarını hazırlamak da nasip olur :) Sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. Önce çok geçmiş olsun, çeyiz sandığı pek güzel olmuş.Hele o sarkan işlemelere bayıldım :)
    Aile sevgisi gibisi yoktur.Bence insanı yücelten yükselten en önemli şey çevresindeki güzel düşünceler ve ona duyulan inanç. Okurken o duygularınız çok net hissediliyor.

    sevgiler, Ayça'ya mutlu seneler

    YanıtlaSil
  5. Harika olmuş tatlım.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. Öncelikle dogum günün kutlu olsun.
    Pastan da cok güzel görünüyor ellerine saglık :))

    YanıtlaSil
  7. Mineciğim eline sağlık.Sandıkta diğer figürlerde çok güzel arkadaşım.Geçmiş doğum gününde kutlu olsun.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil

Special design for Pasta Evim by Mine Seyidoğlu by İMPETUS REKLAM GRAFİKER ÖZLEM