GEÇEN HAFTA EVİN BUZDOLABI DA EN ÇOK YORULANLARDANDI. SANIRIM EV HALKI YAKINDA EVDEN ATACAK BENİ. İÇECEK SOĞUK SU BULMAKTA ZORLANDILAR DA BİRAZ.PASTALARIN TAMAMLANMIŞ HALİNİ DE YAYINLIYCAM İNŞALLAH.
GÜZEL YORUMLARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR. BEN 2006 HAZİRAN AYINDAN BERİ ŞEKER HAMURLU PASTALAR YAPIYORUM VE O GÜN BUGÜNDÜR SABAH ERKEN TESLİM EDECEĞİM TÜM PASTALARIMI AKŞAMDAN HAZIRLAYIP BUZDOLABINDA KUTUSUYLA MUHAFAZA EDİYORUM.ŞİMDİYE KADAR BENİ RAHATSIZ EDEN BİR DURUMLA KARŞILAŞMADIM HİÇ.İLK ÇIKTIĞINDA BİRAZ TERLEME DURUMU OLUYOR AMA HEMEN ESKİ HALİNE DÖNÜYOR.PANİĞE GEREK YOK YANİ.AYRICA YABANCI TV KANALLARINDA ŞEKER HAMURLU PASTA YAPARKEN ŞEKER HAMURUNU BUZDOLABINDAN ÇIKARIP KULLANDIKLARIN DEFALARCA SEYRETTİM.BU KONUDA GEREK TARİF GEREKSE MODELLEMEDE YARDIMCI OLABİLECEĞİM BİR KONU OLURSA SEVE SEVE YARDIM EDERİM.LÜTFEN ÇEKİNMEDEN SORUN. mine@pastaevim.com MAİL ADRESİM.PAYLAŞMADAN ÇOĞALMAYACAĞINI BİLEN BİRİ OLARAK HER TÜRLÜ BİLGİYİ PAYLAŞMAKTAN MEMNUN OLURUM. :( YORUMLARIMI YAYINLARKEN BİRİNİ YANLIŞLIKLA KAYBETTİİİM.ÖZÜÜÜÜÜÜÜÜR.:(
merhabalar çok güzel pastalar ellerinize sağlık ben de aynı sorunla karşı karşıyım dolaba pastayı koymadığım için son dakikalarda pastayı kaplayıp süslemek bana çok stres yapıyor çünki son anda yaşanabilecek aksilikleri onarma süresi kalmıyor siz dolapta bekletiyorsunuz çok rahat erken den herşeyi bitirip eksikleri de görmek içinçok uygun ama şeker hamuru nem sevmediği için konmaz diye biliyorum özel bir hamurunuz mu var kullandığınız tarifi yayınlayın hiç olmazsa..en son yaptığım pastada ben tüm olumsuzlukları yaşadım keşke erkenden kaplayıp telafi etme zamanı kalsaydı banada sevgi ile kalın...
Şeker Hamuru ile kaplanan pastalar buzdolabında kalabiliyor mu? Ben buzdolabı eritiyor diye hiç denememiştim.
YanıtlaSilWow bu ne kadar pasta böyle:)Tamamlanmamış hali bile güzel valla ne yalan söylim:)
YanıtlaSilNe kadar güzel pastalar..Bayıldım.Benim senden biraz şeker hamuru dersi almam lazım.Bu konuda hiç iyi değilim :(
YanıtlaSilEllerine sağlık..sevgiler
GÜZEL YORUMLARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR. BEN 2006 HAZİRAN AYINDAN BERİ ŞEKER HAMURLU PASTALAR YAPIYORUM VE O GÜN BUGÜNDÜR SABAH ERKEN TESLİM EDECEĞİM TÜM PASTALARIMI AKŞAMDAN HAZIRLAYIP BUZDOLABINDA KUTUSUYLA MUHAFAZA EDİYORUM.ŞİMDİYE KADAR BENİ RAHATSIZ EDEN BİR DURUMLA KARŞILAŞMADIM HİÇ.İLK ÇIKTIĞINDA BİRAZ TERLEME DURUMU OLUYOR AMA HEMEN ESKİ HALİNE DÖNÜYOR.PANİĞE GEREK YOK YANİ.AYRICA YABANCI TV KANALLARINDA ŞEKER HAMURLU PASTA YAPARKEN ŞEKER HAMURUNU BUZDOLABINDAN ÇIKARIP KULLANDIKLARIN DEFALARCA SEYRETTİM.BU KONUDA GEREK TARİF GEREKSE MODELLEMEDE YARDIMCI OLABİLECEĞİM BİR KONU OLURSA SEVE SEVE YARDIM EDERİM.LÜTFEN ÇEKİNMEDEN SORUN. mine@pastaevim.com MAİL ADRESİM.PAYLAŞMADAN ÇOĞALMAYACAĞINI BİLEN BİRİ OLARAK HER TÜRLÜ BİLGİYİ PAYLAŞMAKTAN MEMNUN OLURUM.
YanıtlaSil:( YORUMLARIMI YAYINLARKEN BİRİNİ YANLIŞLIKLA KAYBETTİİİM.ÖZÜÜÜÜÜÜÜÜR.:(
Ne güzel bol bol sipariş gelsin dolaplar dolsun inşallah.
YanıtlaSilSevgiler.
minecim bu harika manzarayı canlı olarak gören biri olarak tekrardan ellerine emeğine sağlık diyorum canım.
YanıtlaSilharikasın:)
Bu pastalar böyle buzdolabında birarada durunca seyretmek öyle keyifli ki.Çok güzel bir paylaşım olmuş,ellerine sağlık.Ayrıca mimledim seni...
YanıtlaSilmerhabalar çok güzel pastalar ellerinize sağlık ben de aynı sorunla karşı karşıyım dolaba pastayı koymadığım için son dakikalarda pastayı kaplayıp süslemek bana çok stres yapıyor çünki son anda yaşanabilecek aksilikleri onarma süresi kalmıyor siz dolapta bekletiyorsunuz çok rahat erken den herşeyi bitirip eksikleri de görmek içinçok uygun ama şeker hamuru nem sevmediği için konmaz diye biliyorum özel bir hamurunuz mu var kullandığınız tarifi yayınlayın hiç olmazsa..en son yaptığım pastada ben tüm olumsuzlukları yaşadım keşke erkenden kaplayıp telafi etme zamanı kalsaydı banada sevgi ile kalın...
YanıtlaSil