21 Haziran 2009 Pazar

PASTA RESİMLERİ



GEÇTĞİMİZ HAFTA BUZDOLABININ İÇİNDE GÖRDÜĞÜNÜZ PASTALARIN RESMİNİ BEN ACELEDEN ÇEKEMEMİŞTİM AMA SEVGİLİ İREMCİĞİMDEN VE SEVGİLİ ŞÜKRİYE HANIMDAN RİCA ETMİŞTİM SAĞOLSUNLAR HER İKİSİ FOTOĞRAFLARI YOLLADILAR VE BENDE SİZİNLE PAYLAŞIYORUM.
İLK PASTA BÜTÜN ÇOCUKLARIN SEVGİLİSİ WİNNİE VE ARKADAŞLARINA AİT. ŞÜKRİYE HANIM KÜÇÜK OĞLU GÖKAY'IN DA İLK YAŞINI BU PASTAYLA KUTLAMAK İSTEDİ.BEN YAPARKEN ÇOK ZEVK ALDIM VE SANIRIM GÖKAY'DA ÇOK AKILLI VE USLU BİR BEBEK OLMALI Kİ İŞLERİ KOLAYLIKLA BİTTİ. NİCE MUTLU SENELER GÖKAYCIĞIM ÖMRÜN UZUN , ŞANSIN BOL OLSUN. HAYAT HEP İYİ İNSANLARLA KARŞILAŞTIRSIN.
İKİNCİ PASTAMIZ İSE BENDE BAMBAŞKA YERİ OLAN SEVGİLİ İREMCİĞİMİN DÜNYALAR GÜZELİ KIZI MERVE İÇİN YAPILDI. BU KONUDA İŞLERİNİN EHLİ OLAN SEVGİLİ FEYZA FİDAN VE NİLAY CİNİSLİ'NİN DÜĞÜN PASTASI TASARIMINI BEĞENİNCE MERVECİK BENDE BUNU ÇALIŞTIM. ( ALLAH HERKESE BÖYLE GELİN-GÖRÜMCE OLMAYI NASİP ETSİN.)EV ORTAMINDA OLABİLECEĞİNİN EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALŞTIM. MERVE'Yİ DÜĞÜN GÜNÜ GÖRMELİYDİNİZ BAYILDIM. ALLAH UZUN ÖMÜRLER VERSİN HARİKA EŞİ SEVGİLİ ERSİN'LE TENCERE YUVARLANMIŞ KAPAĞINI BULMUŞ DURUMUNDAYDILAR. ALLAH HERKESİN EVLADINA MUTLU,BOL KAZANÇLI, KÖTÜ İNSANLARDAN UZAK GÜZEL GÜNLER NASİP ETSİN.AMİİİİİİİN.

5 yorum:

  1. Pastalara bayıldım.Canım eline sağlık...

    YanıtlaSil
  2. Eline sağlık Mineciğim.Hepsi çok başarılı.

    YanıtlaSil
  3. canım harikalar .bu pastaların canlısını gören biri olarak söylüyorum.muhteşemlerdi.
    ellerine emeğine sağlık benim canım arkadaşım:)

    YanıtlaSil
  4. evet mine hanım elinize kolunuza sağlık ben eşim ve canım oğlum gökay size çok ama çok teşekkür ediyoruz tekrardan bizde tat olarak pastaya bayıldık görüntü hakkında yorum bile yapmaya gerek yok bence emeklerinize sağlık oğlumun ilk yaşını sizinde sayenizde tam not alarak atlattım :)

    YanıtlaSil
  5. çok çok tebrik ediyorum..
    ve bu sayfada olunca, çok keyifli oluyorum :)
    harikasın.....
    sevgiler cnm.

    YanıtlaSil

Special design for Pasta Evim by Mine Seyidoğlu by İMPETUS REKLAM GRAFİKER ÖZLEM