2 Eylül 2009 Çarşamba

DOĞUM GÜNÜ PASTAM


İftar için Annem çağırmıştı.Hem doğum günüm hemde iftar yemeği olacaktı.Genelde ailece kutlarız özel günlerimizi.Bugün de öyle oldu.Allah eksikliklerini göstermesin tüm ailem annemlerdeydi. İftarımızı yaptık biraz oturduk birden ışıklar kapandı ve doğum günü pastam geldi.Bu genelde hersene sevgili eşimin ve kızkardeşimin benim için hazırladıkları programdır.Amaaaa bu sene pasta salona geldiğinde gözlerime inanamadım.İnanılmaz hoş bir mutfak pasta karşımda duruyordu.Bir müddet karanlıkta kızkardeşimin gözlerini aradım. Bunu kim yaptı diye sormak için .Allah da biliyor ya ilk aklıma gelen Nilgün oldu.Ama ne zaman yaptılar ne zaman planladılar ,Nilgün o kadar yoğunluğunun arasında bunu nasıl yetiştirdi o an kafamdan onlarca soru geçti.Gerçekten şimdiye kadar aldığım en güzel doğum günü hediyesiydi. Ben eşimin yaptığı süprizlere alışığımdır. Ama baldızıda son senelerde eniştesine uydu ablasını mutlu etme konusunda.Terbiyesi, güzelliği, çalışkanlığı ve ahlakıyla gittiği her yerde bizi onurlandıran güzeller güzeli abla kuzusu Ayşem herşey için teşekkür ederim ablam.Nilgünüm ellerin dert görmesin iyi ki hayatıma girdin. Hep benle kal olur mu ? Canım kocam, kızlarım iyi ki varsınız .Koca dünyada iyi ki benim ailem oldunuz.Herşey için teşekkürler.

7 yorum:

  1. Mükemmel bir pasta, yapanın ellerine sağlık! Harika bir sürpriz olmuş size, ne güzel..Doğum gününüz kutlu olsun ayrıca..

    YanıtlaSil
  2. minecim bende senin gibi bir dosta sahip olduğum için çok şanslıyım.ayrıca pastaya pastayı beğenmen beni daha da mutlu etti.çünkü senin gibi mükemmel bir pastacıya pasta yapmakta çok zor iş yani:)
    dilediğin herşey gönlünce olsun canım.mutlu yıllar

    YanıtlaSil
  3. Doğum gününüz kutlu olsun =)) sevdiklerinizle mutlu seneler geçirmenizi diliyorum.

    YanıtlaSil
  4. Canım ne güzel bir jest böyle Allah herkese böyle dostluklar nasip etsin.Doğum günün kutlu olsun sevenlerin hep yanında olsun nice nice yıllara.

    YanıtlaSil
  5. Minecim daha nice güzel senelere inşallah ailenle ve sevdiklerinle.Pastanda harika gözüküyor.

    YanıtlaSil
  6. Harika bir pasta ve süpriz olmuş!!
    Bende çok beğendim :)

    nice güzel yaşlara..

    YanıtlaSil
  7. Doğum Günün Kutlu olsun,bol kazançlı ve sağlıklı nice güzel yaşlara :))

    YanıtlaSil

Special design for Pasta Evim by Mine Seyidoğlu by İMPETUS REKLAM GRAFİKER ÖZLEM