11 Eylül 2009 Cuma

ÖĞRETMENİM CANIM BENİM CANIM BENİM..



Bu hafta güzel bir matematik öğretmeni için pasta yaptım. Sevilay hanım arkadaşı Benar hanımın matematik öğretmeni olduğunu ve onu temsil edebilecek bir pasta istediğini söyledi.İçerisini bol fıstıklı ve parça çikolatalı yaptığım pastanın lezzetinin de çok beğenildiğini öğrenmek beni mutlu etti. Benar Hanım'a yeni yaşında sağlık,mutluluk ve bol para diliyorum.

7 yorum:

  1. Açar açmaz gördüm süper olmuş hele öğretmen harika, ellerin dert görmesin.İyi tatiller.
    Bu arada sizin oralar nasıl yağmur var mı?

    YanıtlaSil
  2. harika şeyle yapğıyorsun ve buda onlardan biri çok güzel olmuş harika

    YanıtlaSil
  3. :) El becerisi ve hayal gücünün birleşimi sanırım bu olsa gerek..gerçekten çok şık, çok güzel bir pasta..kimbilir ne kadar sevinmiştir pastanın sahibi öğretmen hanım:) Ellerinize sağlık..

    Burcu

    www.pastatika.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. Pastanız bir muhteşemdi. Beğenmek ne kelime bayıldık. Önce kesmeye kıyamadık ama daha sonra tadına bakınca kesmeseydik neler kaçıracaktık anladık. Çok teşekkürler, güzel pastanız ve güzel dilekleriniz için. Elinize, kolunuza, zihninize ve emeğinize sağlık.

    YanıtlaSil
  5. Özellikle öğretmeninoturuşu ve yüzü çok güzel olmuş.Ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  6. Pastanın fotoğrafta görünen noktaları harika, eminim göremediğimiz kısmı-tadı- da muhteşemdir. Öğretmen, x-y eksenleri, kümeler vs. tam anlamıyla temaya oturmuş bir pasta. Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil

Special design for Pasta Evim by Mine Seyidoğlu by İMPETUS REKLAM GRAFİKER ÖZLEM